Feedback company

  • Nederlands
  • English

  • Nederlands
  • English

Client Experiences

Clients about Lifestyle Chiropractic

Herboren

Rated 5 out of 5
22 September 2023

Ik ben bij Lifestyle Chiropractic binnen gekomen doordat ik door me rug was gegaan, ik kon helemaal niks meer. Ik heb op dinsdag gebeld en ik kon op woensdag al terecht dat was erg snel gelukkig. Op woensdag had ik me 1e afspraak en gelijk de 6 zone techniek is gedaan. Deze was voor mij nieuw maar was erg fijn. Het gesprek voelde erg goed. Daarna me 1e afspraak om alles te kraken. Dit voelde al gelijk goed. Hierna ben ik ook nog naar beneden gegaan maar door mijn maagverkleining ging dat lastiger omdat mijn kleine maag er van op hol sloeg.

Ik ben nu een paar keer geweest en kan alleen maar zeggen dat Ken en zijn hele team toppers zijn en mij goed helpen. Je voelt je erg welkom doordat ze je al verwelkomen door je eigen naam te noemen. Ik vind het knap als je van iedere patient de voornaam weet. Ik zal jullie dan ook zeker bij iedereen die ik ken aanbevelen. De ruimte waarin jullie werken is prachtig en je voelt je vanaf moment 1 gelijk welkom.

Ga alsjeblieft zo door met hoe jullie het doen.

Fijn weekend

Groetjes van Joyce en mocht er nog iemand twijfelen om naar jullie toe te gaan, niet twijfelen en gewoon gaan. Ik voel me echt als herboren.

Joyce van der Ploeg

Nooit meer verwacht

Rated 5 out of 5
26 July 2023

20 jaar geleden begon het met klachten van mijn rechter heup. Wat in de loop der jaren veranderde in pijn in de gehele rechterzijde van mijn lichaam. Ik had geen controle meer over mijn rechtervoet (klapvoet) tijdens het lopen en een zere rechterhand (het gevoel van een muisarm).

Door de jaren heen heb ik veel onderzoeken gehad en specialisten gezien. Er is nooit een oorzaak gevonden voor mijn klachten. Ook heb ik diverse behandelingen geprobeerd. Dan bemerkte ik in het begin vaak wat verbetering, maar daar bleef het dan bij.

En nu! Nadat ik net aan nog 3 kilometer kon lopen, ben ik hier gestart met de behandelingen. Na 4 behandelingen was ik alweer in staat om 8 kilometer in een goed tempo te lopen en merkte ik dat ik weer snel herstelde van de inspanning.

Ik heb nu 8 behandelingen gehad en heb het gevoel dat ik nu voor 80% de dagelijkse dingen pijnvrij kan doen. Ik heb weer zin gekregen om te bewegen en de klusjes die de laatste jaren zijn blijven liggen weer op te pakken. Na veel twijfel aan het begin van het traject, ga ik nu voor 100% pijnvrij.

Marco van Hameren

Hoofdpijn vrij

Rated 5 out of 5
25 May 2023

Ik heb ontzettend goede ervaringen met lifstyle Chiropractic., zone techniek.

Dagelijks had ik last van hoofdpijn. Stond er elke ochtend mee op. Na een aantal behandelingen nu al veel dagen zonder hoofdpijn.

Medewerkers zijn super vriendelijk en kundig. Middels extra oefeningen voor thuis helpen ze je verder.

Een aanrader!

Barbara

Lichaam en geest

Rated 5 out of 5
15 February 2023

Met je klacht al bij Lifestyle geweest? Hét adres voor lichaam en geest! 💪🏼

Ineke

...i człowiek odmłodniał 🙂

Rated 5 out of 5
2 February 2023

W pracy wołają na mnie babcia, a jeszcze nie mam 4 z przodu. Jak się okazuje, to nie tak miał się człowiek czuć w tym wieku. Lifestyle chiropractic udowodnili, że można znowu czuć się jak 15stka. Bóle odcinka lędźwiowego przeszły, człowiek ma więcej energii po pracy a do tego zero bólów głowy. Niesamowite jak można jednym przyciśnięciem palca znaleźć co i gdzie trzeba ustawić. Pełen profesjonalizm a panie za to bardzo miłe. Polecam bez zawahania 🙂

Joanna

Write a review