• Nederlands
  • English

Reviews

Wat zeggen klanten over hun ervaringen bij Lifestyle Chiropractic? Je kunt zelf ook een review achterlaten of contact met ons opnemen.

Van rugpijn af

Rated 5,0 out of 5
24 maart 2024

Nadat ik jaren met lage rugpijn zat, ik niet meer dan 40 km op mn racefiets kon zitten zonder mijn rug te rechten, heeft Ken en zn team hier mij vanaf geholpen. Maandelijks weer een snelle behandeling en mijn rug is weer top

Arie

Eindelijk iets wat helpt na 20 jaar ..

Rated 5,0 out of 5
17 oktober 2023

Ik liep al zeker 20 jaar met allerlei klachten. Heb diagnose Fibromyalgie dus loop altijd met pijn ergens in mijn lijf. Heel moe, overal pijn, hevige menstruatie pijnen en vaak hoofdpijn. Door de jaren van alles geprobeerd en dacht eigenlijk dat een chiropractor meer gericht was op duidelijke klachten bijvoorbeeld rugklachten of iets aanwijsbaars. Ik met mijn altijd verschillende pijntjes en klachten dacht dat ik niet kon aangeven wat nu mijn klachten zijn. Toen ik hoorde en las over de 6 Zone Techniek was ik eigenlijk wel nieuwsgierig geworden. Zou dat dan wel helpen ? Mensen zijn dan ook vaak weer sceptisch want bij mij zit alles immers tussen mijn oren werd er vaak gezegd, en doordat het nooit duidelijk aanwijsbare pijnen zijn zal het wel niet helpen….. Ik was ten einde raad en het voelde dan ook als laatste strohalm ! Zo wil je niet doorgaan zoals ik me elke dag voelde op het laatst. Ik heb de stap genomen en heb een intake afspraak gemaakt. Snel werd duidelijk dat bijna al mijn zones uit balans waren. Ik ben begonnen met behandelingen en ik ging me na 2 a 3x al zoveel beter voelen. Inmiddels kan ik zeggen na meerdere behandelingen dat het mijn lijf en mijn leven heeft veranderd. Ik voel me een heel ander mens en voel me eindelijk goed en in balans. Ik kan weer lachen en genieten van de dag die ik vaak voorheen zag en moest overleven. Dit is iets wat echt werkt en ik zou zeggen. Weet je niet meer wat je moet, ben je ten einde raad nadat je alles hebt geprobeert. Ga dit doen! Laat je behandelen met de 6 Zone Techniek. Het zit zeker niet tussen je oren en ben je in balans dan verdwijnen ook je vage klachten en pijnen. Dankbaar voor wat Ken en Brandon voor me hebben gedaan tot nu toe. Ik kan weer normaal leven.

Gwen Meulendijk

Antwoord van Lifestyle Chiropractic

Hai Gwen,

Wat een onwijs mooie review! We zijn erg blij dat je toch de stap hebt genomen om bij ons langs te komen.

We hebben je natuurlijk verteld in het begin dat je je leven weer terug zou krijgen maar dat moest je eerst zien en nu zie je het gelukkig 🙂

Het leven is zo mooi wanneer je lichaam weer in balans is.

Nogmaals bedankt dat je voor ons de review heb geschreven en tot snel in de praktijk.

Groetjes,

Team Lifestyle

Herboren

Rated 5,0 out of 5
22 september 2023

Ik ben bij Lifestyle Chiropractic binnen gekomen doordat ik door me rug was gegaan, ik kon helemaal niks meer. Ik heb op dinsdag gebeld en ik kon op woensdag al terecht dat was erg snel gelukkig. Op woensdag had ik me 1e afspraak en gelijk de 6 zone techniek is gedaan. Deze was voor mij nieuw maar was erg fijn. Het gesprek voelde erg goed. Daarna me 1e afspraak om alles te kraken. Dit voelde al gelijk goed. Hierna ben ik ook nog naar beneden gegaan maar door mijn maagverkleining ging dat lastiger omdat mijn kleine maag er van op hol sloeg.

Ik ben nu een paar keer geweest en kan alleen maar zeggen dat Ken en zijn hele team toppers zijn en mij goed helpen. Je voelt je erg welkom doordat ze je al verwelkomen door je eigen naam te noemen. Ik vind het knap als je van iedere patient de voornaam weet. Ik zal jullie dan ook zeker bij iedereen die ik ken aanbevelen. De ruimte waarin jullie werken is prachtig en je voelt je vanaf moment 1 gelijk welkom.

Ga alsjeblieft zo door met hoe jullie het doen.

Fijn weekend

Groetjes van Joyce en mocht er nog iemand twijfelen om naar jullie toe te gaan, niet twijfelen en gewoon gaan. Ik voel me echt als herboren.

Joyce van der Ploeg

Nooit meer verwacht

Rated 5,0 out of 5
26 juli 2023

20 jaar geleden begon het met klachten van mijn rechter heup. Wat in de loop der jaren veranderde in pijn in de gehele rechterzijde van mijn lichaam. Ik had geen controle meer over mijn rechtervoet (klapvoet) tijdens het lopen en een zere rechterhand (het gevoel van een muisarm).

Door de jaren heen heb ik veel onderzoeken gehad en specialisten gezien. Er is nooit een oorzaak gevonden voor mijn klachten. Ook heb ik diverse behandelingen geprobeerd. Dan bemerkte ik in het begin vaak wat verbetering, maar daar bleef het dan bij.

En nu! Nadat ik net aan nog 3 kilometer kon lopen, ben ik hier gestart met de behandelingen. Na 4 behandelingen was ik alweer in staat om 8 kilometer in een goed tempo te lopen en merkte ik dat ik weer snel herstelde van de inspanning.

Ik heb nu 8 behandelingen gehad en heb het gevoel dat ik nu voor 80% de dagelijkse dingen pijnvrij kan doen. Ik heb weer zin gekregen om te bewegen en de klusjes die de laatste jaren zijn blijven liggen weer op te pakken. Na veel twijfel aan het begin van het traject, ga ik nu voor 100% pijnvrij.

Marco van Hameren

Hoofdpijn vrij

Rated 5,0 out of 5
25 mei 2023

Ik heb ontzettend goede ervaringen met lifstyle Chiropractic., zone techniek.

Dagelijks had ik last van hoofdpijn. Stond er elke ochtend mee op. Na een aantal behandelingen nu al veel dagen zonder hoofdpijn.

Medewerkers zijn super vriendelijk en kundig. Middels extra oefeningen voor thuis helpen ze je verder.

Een aanrader!

Barbara

Schrijf een review