• Nederlands
  • English

Reviews

Wat zeggen klanten over hun ervaringen bij Lifestyle Chiropractic? Je kunt zelf ook een review achterlaten of contact met ons opnemen.

Geweldig

Rated 5,0 out of 5
11 juni 2024

Zonder eerdere ervaringen met Chiropractie of Fysiotherapie o.i.d. kwam ik met een zeer pijnlijke onderrug blessure die nagenoeg al mijn normale bewegingen hinderde bij Lifestyle Chiropractic.

Kelly begeleidde de intake heel vriendelijk en duidelijk en Mark legde vervolgens de 6 zone techniek uit, en hoe de behandelingen er uit zouden gaan zien.

Ook konden beiden mij gerust stellen aangezien ik enigszins nerveus was voor de 1e behandeling die gelijk na de intake werd uitgevoerd. Gelukkig is de werkwijze van Mark en Ken heel anders dan je weleens voorbij ziet komen op diverse media.

Al na de 1e behandeling merkte ik verbetering in mijn rug, en nu na de 2e en 3e behandeling heb ik zelfs weer meerdere keren kunnen surfen en krachttraining kunnen doen!!

Dank en complimenten naar het gehele Lifestyle Team voor de warme, vriendelijke, en professionele wijze waarop je ontvangen, behandeld, en begeleidt wordt in het traject.

Edu

Edu

EEN WONDER

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2024

Ik heb de diagnose Achalasie type 2, en mede door dit niet mijn eten kunnen binnenhouden en slecht slapen etc. Een behandeling die hiervoor staat wilde ik niet doen voordat ik deze sessies achter de rug heb. Tot mijn grote verrassing en ook eigenlijk hoop is na 4 sessie al te merken dat ik mijn eten kan binnen houden. Wat voor mij een wonder is en een zegen, Mark is een tovenaar en ben zo blij dat ik via via bij de praktijk ben gekomen. De dames zijn ook fantastisch altijd vrolijk, goede uitleg en positief. Het is een feest om er te komen mede doordat mijn leven weer langzaam op de rails komt.

Maud

Druk weg tussen schouderbladen

Rated 4,0 out of 5
23 april 2024

Ruim een jaar geleden met enorme pijn tussen schouderbladen gestart met behandelingen. Samen met fysio die alles los maakte en de behandelingen bij de Chiropractor vrij snel van de scherpste pijn af. Daarna preventief iedere 4/6 weken behandelingen bij de chiropractor waardoor ik soms nog de krak van de dag heb maar daarna weer heerlijk los ben!

Fijn dat iedereen altijd even vrolijk is en je bij je voornaam aanspreekt zodra je binnenkomt.

Aanrader om preventief van je rugklachten af te komen.

Esther

Hoofdpijn weg

Rated 5,0 out of 5
18 april 2024

Al maanden had ik last van constante pijn in mijn hoofd, waarbij ik regelmatig duizelig was.

Via via ben ik terecht gekomen bij Lifestyle Chiropractic. Na zo’n 3a4 behandelingen merkte ik dat de hoofdpijn vrijwel weg was! Fantastisch!

Wanneer je binnenloopt word je direct bij je voornaam aangesproken en de meiden maken altijd een gezellig praatje met je, dat voelt als een warm welkom.

En oja, zo ’n behandeling doet dus echt geen pijn, al ziet het er misschien wel zo uit. Het is juist een fijn gevoel, alsof alles weer wat los komt!

Mocht je twijfelen, ik zou zeggen: doen!

Joyce

Van rugpijn af

Rated 5,0 out of 5
24 maart 2024

Nadat ik jaren met lage rugpijn zat, ik niet meer dan 40 km op mn racefiets kon zitten zonder mijn rug te rechten, heeft Ken en zn team hier mij vanaf geholpen. Maandelijks weer een snelle behandeling en mijn rug is weer top

Arie

Schrijf een review