Slaapproblemen

Lukt het niet om ’s nachts de slaap te vatten of wordt u elke ochtend veel te vroeg wakker? Dan is de kans groot dat u aan slapeloosheid leidt. Slapeloosheid is een aandoening waarbij u chronisch slecht slaapt. De oorzaak kan zowel mentaal als lichamelijk zijn. Misschien heeft u zelf een idee wat u wakker houdt of misschien tast u in het duister over de reden achter uw slechte slaappatroon. Eén ding is in ieder geval duidelijk: u wilt iets tegen uw slapeloosheid doen. De weinige uurtjes slaap kunnen namelijk een grote invloed hebben op bijvoorbeeld uw humeur, concentratievermogen en gezondheid.

Chiropractie bij slapeloosheidsklachten in Noordwijk
Lifestyle Chiropractic is een chiropractie kliniek waar we slapeloosheidsklachten aanpakken op een super effectieve wijze. Zo gaan we eerst onderzoek doen naar de oorzaak van uw klachten. Heeft u misschien ergens pijn? Of is de slapeloosheid het gevolg van stress, de menopauze of een ongeluk? Als we weten wat de boosdoener is, stellen we een behandelplan op. De behandeling bestaat uit het in balans brengen van u en uw lichaam. Dit doen we door blokkades op te heffen door middel van impulsen/ druktechnieken (ook wel bekend als het knakken van u gewrichten) en door uw levenswijze onder de loep te nemen. De combinatie van deze factoren leidt namelijk tot indrukwekkende resultaten.

Voor wie?

Chiropractie is een methode die werkt voor jong en oud, sportief en slecht ter been en dik en dun. Chiropractie kan u helpen uw klachten te doen verdwijnen. Anders dan bij reguliere geneeskunde, die zich richt op het bestrijden van de directe klacht, staat bij chiropractie de behandeling van de zenuwbanen in het lichaam centraal die in verbinding staan met organen en ledematen. Door de zenuwbanen te stimuleren en blokkades op te heffen, verbetert u dan ook de werking van uw lichaamsdelen en organen. Wanneer u op zoek bent naar een chiropractor in Katwijk, dan is Lifestyle Chiropractic de eerste keuze voor u. Wij zijn dichtbij gevestigd, bij u in de buurt en kennen geen wachtlijsten.

Wij werken met de zes zone techniek, die een groot verschil kan maken bij de behandeling van vele soorten klachten.

Zoek dus niet verder, voor chiropractie bent u bij ons in de juiste handen!

Want to know if chiropractic care is for you?

If so, please contact Jolanda or Kelly

Call 071 364 78 30 for a free consultation, or send an e-mail to [email protected] that includes your question.

[email protected]

U heeft geen doorverwijzing nodig!

Prins Bernhardstraat 54

2202 LJ Noordwijk

Wat zeggen onze klanten