• Nederlands
  • English

FAQ

1: Hoe kan ik mijn afspraken inplannen of afzeggen?

Ben je nog nooit eerder bij ons geweest? Dan plannen we graag eerst een gratis eerste kennismakingsgesprek in. Je kunt hiervoor het beste even bellen naar 071 36 47 830. Ook dan kun je eenvoudig via onze website online afspraken inplannen

Heb je al een afspraak staan, dan kun je deze nog tot maximaal een uur van tevoren kosteloos afzeggen of verzetten. Dit mag per mail of telefonisch.

2: Welke aandoeningen behandelt een chiropractor?

Chiropractie is 100% veilig en de oplossing voor veel klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, hernia, schouderpijn, darmklachten, nekpijn en hormonale klachten. Maar bijvoorbeeld ook bij duizeligheid en concentratieproblemen.

3: Zijn er chiropractische specialisten?

Zeker! Ken Koehler en Brandon Hill zijn gediplomeerde chiropractor met meer dan 25 jaar ervaring. Ken woont en werkt al meer dan 20 jaar in Nederland. Daarnaast is hij gecertificeerd in de Zone Techniek, waar we nóg snellere resultaten mee behalen. Ken en Brandon zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en chiropractie. We heten je van harte welkom in onze praktijk en helpen je graag naar een leven zonder pijn en/of klachten.

4: Hoe weet ik of mijn zorg verzekering de chiropractische behandelingen dekt?

Onze chiropractische behandelingen vallen normaal gesproken onder de aanvullende verzekeringen, alternatieve geneeswijze. Je kunt het beste even bellen met jouw zorgverzekeraar. Je kunt de nota’s na behandeling bij ons opvragen (per mail of uitgeprint) en deze zelfstandig declareren bij jouw zorgverzekeraar.

5: Wat kan ik verwachten tijdens mijn consult?

Tijdens het eerste gratis kennismakingsgesprek zullen we enkele vragen stellen om erachter te komen of we je kunnen helpen. De chiropractor zal ook jouw wervelkolom checken. Het consult duurt ongeveer 20 minuten. Als de chiropractor besluit dat chiropractie de oplossing is voor jouw probleem, dan kun je aansluitend meteen starten met behandelingen.

6: Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Daar zijn we eerlijk in; dat weten we nooit van tevoren. Natuurlijk geven we na het gratis kennismakingsgesprek wel een advies met een richting. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, hangt af van jouw levensstijl, werk, leeftijd en verleden met klachten en ongelukken. Het menselijk lichaam is ontworpen om zelf te genezen, dit gaat vaak sneller dan je denkt. Veel cliënten bemerken al binnen twee weken een positief verschil.

7: Wat is dat krakende geluid en is dat pijnlijk?

Chiropractie is niet pijnlijk. Het krakende geluid dat je weleens kunt horen, zijn gassen die zich verplaatsen als we de wervels op de juiste plek zetten. Het zijn dus niet je botten of wervels die je hoort kraken. Het verplaatsen van deze lucht of gassen is onschuldig en kan geen kwaad.

8: Hoe weet ik of ik/ mijn gezin chiropractie nodig heeft?

We kunnen iedereen helpen chiropractie. Of je nou op zoek bent naar verlichting van klachten, een algehele betere gezondheid wilt, of wilt uitblinken in jouw sport of hobby. Met chiropractie en de Zone Techniek brengen we jouw lichaam in balans. Als je in balans bent, heb je geen klachten en functioneer je voor de volle 100%. De meeste cliënten komen preventief. Beter voorkomen, dan genezen! Wil je weten wat wij voor je kunnen doen? Maak vrijblijvend aan afspraak voor een eerste consult.

Lifestyle Chiropractic

Voordelen van onze praktijk

  • Unieke behandelmethode
  • Geen wachtlijst
  • Geen doorverwijzing nodig
  • Goed bereikbaar
  • Voldoende parkeerruimte

Meer over onze praktijk