• Nederlands
  • English

Welkom bij

LifeStyle Chiropractic

Dé nummer 1 chiropractor van Noordwijk

Bij Lifestyle Chiropractic geloven we in chiropractie met een persoonlijke benadering. Het is altijd maatwerk, met oog voor jou. Bij ons is iedereen welkom, van jong tot oud. Wij behandelen vele soorten klachten. Denk hierbij aan nek, lage rug & schouderklachten.

Chiropractie als oplossing voor chronische rugpijn
R

Iedereen is welkom bij ons

Chiropractie is voor iedereen, van jong tot oud

R

Meer dan 25 jaar ervaring

In 25 jaar meer de 1000 patiënten succesvol geholpen

R

Unieke behandelmethode

Met onze zes-zone technike helpen wij mensen snel van hun klachten af

Foto Mark
Chiropracties consult

Waarom kiezen voor LifeStyle Chiropractic

  • Bij ons geen wachtlijsten
  • Vaak dezelfde dag nog terrecht
  • U wordt geholpen door Mark of Ken, chiropractor van het jaar 2015
  • Parkeren voor de deur
  • Consult in NED of ENG
  • Uitsluitend zeer hoogopgeleide chiropractoren
  • Ken is de eerste chiropractor in Nederland die gecertificeerd is op de zes-zone techniek.

Gratis kennismakingsgesprek

 

Maak kennis met onze praktijk en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Tijdens dat gesprek gaan we je adviseren hoe we jouw het beste van je klachten af kunnen helpen.

Reviews

Wat vindt men van onze zorg?

“Ik merkte dat ik al snel opknapte”

” Mijn klachten begonnen drie jaar geleden in de Corona periode. Ik ben vervolgens bij twee verschillende fysiotherapeuten geweest. En heb een paar dry needling sessies gedaan, maar niets hielp. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om naar de Chiropractor te gaan. Ik merkte dat ik al snel opknapte, nadat ik een paar sessies had gedaan. De mensen zijn erg aardig bij de Chiropractor. Ik wordt altijd hartelijk ontvangen en bij mijn voornaam genoemd. Dat voelt heel warm!”

– Vanda van Mullekom-

Wat doet een Chiropractor?

Chiropractie is een behandelmethode die zich bezighoudt met het oplossen van stoornissen aan het bewegingsapparaat. De chiropractor bekijkt het gehele bewegingsapparaat. En lost de stoornissen op door het lichaam te helpen zichzelf te genezen.

Wij zijn de eerste en enige chiropractor in Nederland die mag werken met de zone techniek. Met deze techniek kunnen onze chiropractors het lichaam stimuleren om weer in balans te komen. En daardoor ga je je weer beter voelen!

Behandelmethode de

zone techniek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek stellen we vragen om inzicht te krijgen in uw gezondheidsprobleem en uw medische geschiedenis duidelijk te krijgen. We onderzoeken uw pijnklachten en stellen een persoonlijk behandelplan samen. Daarna kan gelijk de eerste behandeling plaatsvinden.

Chiropracties consult

Het eerste kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek stellen we vragen om inzicht te krijgen in uw gezondheidsprobleem en uw medische geschiedenis duidelijk te krijgen. We onderzoeken uw pijnklachten en stellen een persoonlijk behandelplan samen. Daarna kan de eerste behandeling direct plaatsvinden.

Voor iedereen een

behandelplan op maat

Elke patiënt is uniek en dezelfde klacht bij meerdere patiënten betekent niet per definitie dezelfde behandeling. De client wordt actief bij de behandeling betrokken en krijgt aanvullend advies & begeleiding om optimaal te herstellen.

Onze behandelingen kennen meestal deze 3 fases:

#1: Correctie/start fase

Hier zorgen we voor pijnvermindering. De behandelingen zijn kort en vaak frequenter achter elkaar om het lichaam aan de nieuwe situatie te laten wennen.

#2: Stabiele fase

Bij de stabiele fase stimuleren we de spieren en wervelkolom weer om normaal te functioneren. In veel gevallen pakt u uw dagelijkse bezigheden weer op.

#3: Preventieve fase

We zorgen voor een optimale frequentie van de behandeling, waardoor we periodiek signeren of problemen weer terugkomen of opgelost kunnen worden.

Wil je weten of chiropractie iets voor jou is?

Neem dan contact op met Jolanda of Kelly

 

Maaike-Lifestyle-Chiropractic