fbpx

Welkom bij Lifestyle Chiropractie, de nummer 1 chiropractor van Noordwijk

Bij Lifestyle Chiropractic geloven we in chiropractie met een persoonlijke benadering. Het is altijd maatwerk, met oog voor jou

Wat doet een Chiropractor?

Chiropractie is een behandelmethode die zich bezig houdt met het oplossen van stoornissen aan het bewegingsapparaat. De chiropractor bekijkt het gehele bewegingsapparaat. En lost de stoornissen op door het lichaam te helpen zichzelf te genezen.

Wij zijn de eerste en enige chiropractor in Nederland die mag werken met de zone techniek. Met deze techniek kunnen onze chiropractors het lichaam stimuleren om weer in balans te komen.
En daardoor ga je je weer beter voelen!

  • Chiropractie is voor iedereen
  • Voor iedereen een behandelplan op maat
  • 25 jaar ervaring met unieke bewezen behandelmethode

Geen wachtlijsten

U kunt vaak dezelfde dag nog terecht!

Geen doorverwijzing

U heeft geen doorverwijzing nodig!

Parkeren voor de deur

Ruime parkeergelegenheid rond de praktijk

Behandelmethode de zone techniek

Door balans terug te brengen in het lichaam kunnen klachten als hoofdpijn, slaapproblemen, slechte spijsvertering, gebrek aan focus, weinig energie en zelfs een zwak immuunsysteem verholpen worden. Benieuwd naar onze unieke behandelmethode?

Lees meer over de zes-zone techniek

Wilt u weten of chiropractie wat voor u is?

Neemt u dan contact op met Lizette of Kelly

Bel ons voor een vrijblijvend advies of stuur een e-mail naar met jouw vraag:

071 364 78 30
info@lifestylechiropractic.nl

Lees hier wat klanten van ons vinden

“Ken heeft mijn lichaam en geest veranderd! Voel me 20 jaar jonger. Ik kwam binnen met nekklachten waarbij ik duizelig werd als ik voorover boog met mijn hoofd. Daarbij had ik ook problemen met lopen en dat is helemaal weg! Dat na 4x, over het personeel ben ik ook zeer tevreden. Zij zijn zeer vriendelijk en professioneel.”

Lees meer klantervaringen

Het eerste consult

Tijdens het eerste consult stellen we vragen om inzicht te krijgen in uw gezondheidsprobleem en uw medische geschiedenis duidelijk te krijgen.
We onderzoeken uw pijnklachten en stellen een persoonlijk behandelplan samen. Daarna kunnen we een afspraak maken voor de eerste behandeling.

Voor iedereen een behandelplan op maat

Elke patiënt is uniek en dezelfde klacht bij meerdere patiënten betekent niet per definitie dezelfde behandeling. De client wordt actief bij de behandeling betrokken en krijgt aanvullend advies & begeleiding om optimaal te herstellen.

Onze behandelingen kennen meestal deze 3 fases:

#1: Correctie/start fase

Hier zorgen we voor pijnvermindering. De behandelingen zijn kort en vaak frequenter achter elkaar om het lichaam aan de nieuwe situatie te laten wennen.

#2: Stabiele fase

Bij de stabiele fase stimuleren we de spieren en wervelkolom weer om normaal te functioneren. In veel gevallen pakt u uw dagelijkse bezigheden weer op.

#3: Preventieve fase

We zorgen voor een optimale frequentie van de behandeling, waardoor we periodiek signeren of problemen weer terugkomen of opgelost kunnen worden.