GRATIS CONSULT

Het eerste consult bij onze chiropractor

1)  Vraaggesprek met de chiropractor

Tijdens het eerste consult stellen we vragen om inzicht te krijgen in uw gezondheidsprobleem en uw medische geschiedenis duidelijk te krijgen.

2)  Controle van uw rug/nek of pijngebied

De chiropractor checkt vervolgens op subluxaties in het
zenuwstelsel.

3) Onderzoek van uw rug/nek of pijngebied

Als tijdens het eerste consult subluxaties gevonden zijn, gaan we in overleg door met een vervolgonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit 4 testen die meer inzicht geven in de functie van het zenuwstelsel.

De kosten hiervoor zijn eenmalig €95,-

4)  Persoonlijk behandelsplan

Vanuit het eerste gesprek, de controle en de testen zullen wij tot een persoonlijk zorgplan komen. Hierna maken we een afspraak voor de eerste behandeling.

Weten wat een behandeling kost? Bekijk onze tarieven >>

Begeleiding & Advies

Persoonlijk gesprek

Maakt u voor het eerst kennis met chiropractie? Uw zorg is onze zorg. Wij gaan met u het gesprek aan. We zijn eerlijk over het mogelijke resultaat en geven uw graag vertrouwen in het succes van chiropractie. Maar… ervaringen van anderen zeggen vaak veel meer.

+ LEES DE ERVARINGEN VAN ONZE CLIENTEN

Begeleiding door onze chiropractor

De chiropractor maakt tijdens elke behandeling tijd om u te voorzien van advies op het gebied van uw gezondheid, houding en voeding. Deze combinatie is belangrijk om een optimaal herstel te realiseren.

+ MAAK KENNIS MET ONZE CHIROPRACTORS

Behandeling van de chiropractor

Chiropractie is een natuurlijke geneeswijze. De chiropractor maakt gebruik van typische chiropractische behandelmethoden. Het meest kenmerkend is een met de hand uitgevoerde chiropractische correctie: het toepassen van druk op een specifieke plek in een geleide richting, met als doel abnormale bewegingspatronen of bewegingsbeperkingen op te heffen.

Eigen behandelplan

Elke patiënt is uniek en dezelfde klacht bij meerdere patiënten betekent niet per definitie dezelfde behandeling. De patiënt wordt actief bij de behandeling betrokken en krijgt aanvullend advies & begeleiding om optimaal te herstellen.

Welke klachten herkent u?

Fases in de behandeling

Onze behandelingen kennen meestal 3 fases:

#1: Correctie/start fase

Hier zorgen we voor pijnvermindering. De behandelingen zijn kort en vaak frequenter achter elkaar om het lichaam aan de nieuwe situatie te laten wennen.

#2: Stabiele fase

Bij de stabiele fase stimuleren we de spieren en wervelkolom weer om normaal te functioneren. In veel gevallen pakt u uw dagelijkse bezigheden weer op.

#3: Preventieve fase

We zorgen voor een optimale frequentie van de behandeling, waardoor we periodiek signeren of problemen weer terugkomen of opgelost kunnen worden.

Meer weten over onze behandelingen?
Vraag het onze chiropractor > Stuur ons een e-mail

CORRINE VAN LOON-VAN DER HULST

ik zou het absoluut niet meer kunnen missen!. pas als je adjustment hebt gehad weet je hoe je lichaam echt hoort aan te voelen. Dus iedereen: ga naar lifestyle Chiropractic!!!!

KELLY KOEHLER

Fijne praktijk, aardig personeel en fijne ervaringen. Ik ben al van kleins af aan behandeld en ik heb nooit last van gezondheidsproblemen.

Heeft u last van rug-, nek-, of schouderklachten?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang korte video’s met tips om uw hele leven gezond te blijven!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.