• Nederlands
  • English

Behandeling

Dé nummer 1 chiropractor van Noordwijk

Bij Lifestyle Chiropractic geloven we in chiropractie met een persoonlijke benadering. Het is altijd maatwerk, met oog voor jou

Wat doet een Chiropractor?

Chiropractie is een behandelmethode die zich bezig houdt met het oplossen van stoornissen aan het bewegingsapparaat. De chiropractor bekijkt het gehele bewegingsapparaat. En lost de stoornissen op door het lichaam te helpen zichzelf te genezen.

Wij zijn de eerste en enige chiropractor in Nederland die mag werken met de zone techniek. Met deze techniek kunnen onze chiropractors het lichaam stimuleren om weer in balans te komen. En daardoor ga je je weer beter voelen!

Of bel 071 – 364 78 30 voor meer informatie.

Behandelmethode de zone techniek

Tijdens het eerste consult stellen we vragen om inzicht te krijgen in uw gezondheidsprobleem en uw medische geschiedenis duidelijk te krijgen. We onderzoeken uw pijnklachten en stellen een persoonlijk behandelplan samen. Daarna kan gelijk de eerste behandeling plaatsvinden.

N

Chiropractie is er voor alle leeftijden

N

Voor iedereen wordt er een behandelplan op maat gemaakt

N

25 jaar ervaring met unieke bewezen behandelmethode

Chiropracties consult

Het eerste consult

Tijdens het eerste consult stellen we vragen om inzicht te krijgen in uw gezondheidsprobleem en uw medische geschiedenis duidelijk te krijgen. We onderzoeken uw pijnklachten en stellen een persoonlijk behandelplan samen. Daarna kan de eerste behandeling direct plaatsvinden.

Of maak hier direct een afspraak.

Klanten ervaring

“Ken heeft mijn lichaam en geest veranderd! Voel me 20 jaar jonger. Ik kwam binnen met nekklachten waarbij ik duizelig werd als ik voorover boog met mijn hoofd. Daarbij had ik ook problemen met lopen en dat is helemaal weg! Dat na 4x, over het personeel ben ik ook zeer tevreden. Zij zijn zeer vriendelijk en professioneel.”

Wil je weten of chiropractie iets voor jou is?

Neem dan contact op met Maaike of Kelly

Bel 071 364 78 30 voor een vrijblijvend  advies of stuur een e-mail naar [email protected] met je vraag.

Voor iedereen een behandelplan op maat

Elke patiënt is uniek en dezelfde klacht bij meerdere patiënten betekent niet per definitie dezelfde behandeling. De client wordt actief bij de behandeling betrokken en krijgt aanvullend advies & begeleiding om optimaal te herstellen.

Onze behandelingen kennen meestal deze 3 fases:

#1: Correctie/start fase

Hier zorgen we voor pijnvermindering. De behandelingen zijn kort en vaak frequenter achter elkaar om het lichaam aan de nieuwe situatie te laten wennen.

#2: Stabiele fase

Bij de stabiele fase stimuleren we de spieren en wervelkolom weer om normaal te functioneren. In veel gevallen pakt u uw dagelijkse bezigheden weer op.

#3: Preventieve fase

We zorgen voor een optimale frequentie van de behandeling, waardoor we periodiek signeren of problemen weer terugkomen of opgelost kunnen worden.

Of neem contact met ons op.

Ook snel van je klachten af?

Chiropractor Ken helpt graag

Ken is de eerste chiropractor die gecertificeerd is op de zes-zone techniek. Tijdens een gesprek gaan we je adviseren hoe we jou het beste van je klachten af kunnen helpen.

  • Lid van de Dutch Chiropractic Association
  • Chiropractor van het jaar 2015
  • Geen wachtlijsten
  • Parkeren voor de deur

Ken Koehler, eigenaar en chiropractor