GRATIS CONSULT

Het eerste consult bij onze chiropractor

1)  Vraaggesprek met de chiropractor

Tijdens het eerste consult stellen we vragen om inzicht te krijgen in uw gezondheidsprobleem en uw medische geschiedenis duidelijk te krijgen.

2)  Controle van uw rug/nek of pijngebied

De chiropractor checkt vervolgens op subluxaties in het
zenuwstelsel.

3) Onderzoek van uw rug/nek of pijngebied

Als tijdens het eerste consult subluxaties gevonden zijn, gaan we in overleg door met een vervolgonderzoek. Dit onderzoek bestaat uit een aantal testen die meer inzicht geven in de functie van het zenuwstelsel.

De kosten hiervoor zijn eenmalig €75,-

4)  Persoonlijk behandelsplan

Vanuit het eerste gesprek, de controle en de testen zullen wij tot een persoonlijk zorgplan komen. Hierna maken we een afspraak voor de eerste behandeling.

Weten wat een behandeling kost?

Begeleiding & Advies

Persoonlijk gesprek

Maakt u voor het eerst kennis met chiropractie? Uw zorg is onze zorg. Wij gaan met u het gesprek aan. We zijn eerlijk over het mogelijke resultaat en geven uw graag vertrouwen in het succes van chiropractie. Maar… ervaringen van anderen zeggen vaak veel meer.

Begeleiding door onze chiropractor

De chiropractor maakt tijdens elke behandeling tijd om u te voorzien van advies op het gebied van uw gezondheid, houding en voeding. Deze combinatie is belangrijk om een optimaal herstel te realiseren.

Behandeling van de chiropractor

Chiropractie is een natuurlijke geneeswijze. De chiropractor maakt gebruik van typische chiropractische behandelmethoden. Het meest kenmerkend is een met de hand uitgevoerde chiropractische correctie: het toepassen van druk op een specifieke plek in een geleide richting, met als doel abnormale bewegingspatronen of bewegingsbeperkingen op te heffen.

Eigen behandelplan

Elke patiënt is uniek en dezelfde klacht bij meerdere patiënten betekent niet per definitie dezelfde behandeling. De patiënt wordt actief bij de behandeling betrokken en krijgt aanvullend advies & begeleiding om optimaal te herstellen.

Welke klachten herkent u?

Fases in de behandeling

Onze behandelingen kennen meestal 3 fases:

#1: Correctie/start fase

Hier zorgen we voor pijnvermindering. De behandelingen zijn kort en vaak frequenter achter elkaar om het lichaam aan de nieuwe situatie te laten wennen.

#2: Stabiele fase

Bij de stabiele fase stimuleren we de spieren en wervelkolom weer om normaal te functioneren. In veel gevallen pakt u uw dagelijkse bezigheden weer op.

#3:Preventieve fase

We zorgen voor een optimale frequentie van de behandeling, waardoor we periodiek signeren of problemen weer terugkomen of opgelost kunnen worden.

Meer weten over onze behandelingen?
Vraag het onze chiropractor > Stuur ons een e-mail

Marcel Hoogeveen

Via een zakelijke relatie ben ik bij Lifestyle terecht gekomen voor een aanhoudende pijn in de lage rug. Voordat ik besloot om mij te laten behandelen was ik sceptisch. Nu een maand verder ben ik zeer tevreden. Vriendelijk ontvangst, elke keer weer, voldoende uitleg bij elke behandeling, persoonlijke benadering en snelle behandeling. Al na een paar behandelingen voelde ik mij al een stuk beter, pijn verdween geleidelijk en voel mij fitter. Absoluut geen spijt van, leuk energiek team, elke keer weer. Keep going. Thnx. Marcel Hoogeveen

Janet Doppenberg

Nadat ik al met flinke rugpijn op vakantie ging naar Noordwijk, was het halverwege de week niet meer te houden. Ik kon voor dezelfde dag een afspraak maken, en werd zeer goed ontvangen. Duidelijk, betrokken en van alle technologie voorzien. Na een onderzoek, al meteen een behandeling, en dat was zeker goed. Dezelfde avond al minder pijn. Kon weer gewoon zitten. Wat was dat al goed. De volgende dag nog een behandeling en ook dat was heel erg fijn. Met 2 dagen van pijn af. Dank voor alle advies en betrokkenheid. Vooral de persoonlijke begeleiding, was erg goed. Een aanrader ook voor als je op vakantie bent.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang korte video’s met tips om uw hele leven gezond te blijven!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com