Over Lifestyle Chiropractic

Lifestyle Chiropractic is dé nummer 1 chiropractor van Noordwijk.

Lifestyle Chiropractie in Noordwijk is sinds 1995 dé chiropractie praktijk in de regio Noordwijk. Onze patiënten komen uit de Bollenstreek en omliggende plaatsen.

Ons Lifestyle Chiropractic-team zorgt voor een warm en vriendelijk welkom met deskundige en persoonlijke behandelingen. Zij vormen samen de plus van Lifestyle Chiropractic.

Ken en Brandon zijn onze gediplomeerde chiropractoren. Jolanda en Kelly zorgen samen voor de ondersteuning van de chiropractor. Zij zijn jouw eerste aanspreekpunt.

Lifestyle Chiropractic

Het team van Lifestyle Chiropractie in Noordwijk

Dr. Ken Koehler

Eigenaar en chiropractor

Ken Koehler, eigenaar en chiropractor. Ken is de eerste chiropractor die gecertificeerd is op de zes-zone techniek. Hij woont en werkt al meer dan 20 jaar in Nederland. Hij is lid van de Dutch Chiropractic Association en was in 2015 Chiropractor van het jaar. Ken zorgt er met zijn passie voor dat hij constant op de hoogte is en blijft van de laatste ontwikkelingen in chiropractie.

Linda Hessing

Dr. Brandon Hill

Chiropractor

Health is a normal state and not an anomaly. I have spent nearly a decade as a chiropractor actioning this belief. I help people expand their understanding of overall health, so lifestyle diseases don’t own the right to their future. My practice focuses on the Zone Technique, a chiropractic modality developed by Dr. Peter Goldman. I begin by determining which of the six brain centres are not in harmony with the systems they control. Then I correct this by stimulating specific points in the spinal cord. Patients are overcoming everything from vertigo to persistent headaches.

Jolanda

Jolanda

Chiropractische assitent

Ik ben Jolanda.

Ik heb jarenlang in Noordwijk gewerkt 15 jaar horeca, kledingwinkel en 11 jaar slager. Na een darmoperatie terecht gekomen bij Lifestyle Chiropractic en nu klachtvrij na jarenlang medicatie te moeten nemen. Nu werkzaam om mensen te helpen met een zelfde positieve ervaring als ik heb.

Kelly

Office manager

Hoi, ik ben Kelly! Ik woon nu sinds 5 jaar weer in Nederland, na 17 jaar in California te hebben gewoond. Ik heb mijn diploma gehaald in diergeneeskunde als paraveterinaire en heb dit 9 jaar lang gedaan met veel plezier. Ook heb ik vele jaren daar omheen in de horeca gewerkt. Ik hou ervan rond mensen te zijn en ervoor te zorgen dat klanten altijd gelukkig de deur uit gaan. Na lange tijd last te hebben gehad van mijn heupen ben ik er eindelijk van af gekomen na langs te gaan bij Ken en zo ben ik hier in de praktijk als medewerkster terecht gekomen.

Mariel

Mariel

Coach

mindvitality.nl

Ik coach door middel van bewustwording om jou in je kracht te helpen.

Je wordt je bewust van je overtuigingen of overlevingsmechanismen die jou vast zetten of klein houden. We vinden de reden die daaronder ligt en helen deze zodat je onbevangener in het leven staat en meer doet wat écht bij jou past. De druk van buitenaf wordt minder en jouw kracht van binnenuit laten groeien. Dit geeft levenskracht!

Specialisaties; Alle soorten verlies, vitaal rouwen en hoe nu verder? Je essentie vinden (wie ben ik & wat wil ik) en daarnaar gaan leven; geeft levenskracht. Geaccrediteerde Post HBO coachopleiding tot professioneel coach Systemisch coachen (oa opstellingen), kindercoaching (oa innerlijk kind werk) Emotional Freedom Technique (EFT, Smattapping).

Ik ben expat dochter, ervaringsdeskundige op het gebied van verschillende soorten verlies, burn-out & bore-out én levensgenieter. Iedereen krijgt in het leven te maken met tegenslag. Het is mijn missie om mensen weer terug in hun kracht te helpen, zodat zij weer vitaal in het leven staan. Het is mij gelukt en ik gun het jou ook!

**GRATIS KENNISMAKING, want net als jij vind ik de ‘klik’ belangrijk**

Vitale groet, Mariel.