fbpx

Over onze praktijk

Lifestyle Chiropractic Noordwijk is sinds 1995 dé chiropractie praktijk in de regio Noordwijk. Onze patiënten komen uit de Bollenstreek en omliggende plaatsen.

Ons Lifestyle Chiropractic-team zorgt voor een warm en vriendelijk welkom met deskundige en persoonlijke behandelingen. Zij vormen samen de plus van Lifestyle Chiropractic.

Ken is een gediplomeerde chiropractor. Lizette en Kelly zorgen samen voor de ondersteuning van de chiropractors. Zij zijn jouw eerste aanspreekpunt.

Lees hier wat klanten van ons vinden

“Ken heeft mijn lichaam en geest veranderd! Voel me 20 jaar jonger. Ik kwam binnen met nekklachten waarbij ik duizelig werd als ik voorover boog met mijn hoofd. Daarbij had ik ook problemen met lopen en dat is helemaal weg! Dat na 4x, over het personeel ben ik ook zeer tevreden. Zij zijn zeer vriendelijk en professioneel.”

Lees meer klantervaringen

Ons team

Dr. Ken Koehler

Eigenaar en chiropractor

Ken Koehler, eigenaar en chiropractor. Ken is de eerste chiropractor die gecertificeerd is op de zes-zone techniek. Hij woont en werkt al meer dan 20 jaar in Nederland. Hij is lid van de Dutch Chiropractic Association en was in 2015 Chiropractor van het jaar. Ken zorgt er met zijn passie voor dat hij constant op de hoogte is en blijft van de laatste ontwikkelingen in chiropractie.

Matt Lifestyle chiropractic

 Matthew Fox

Chiropractor

Matt Fox is gespecialiseerd in de Zone Techniek, waar we geweldige resultaten mee behalen. Na talloze sporttrauma's en andere blessures heeft hij zelf ervaren dat chiropractie écht werkt. Reizen is zijn passie en hij houdt ervan om te netwerken met mensen over de hele wereld. Matt is een echte waterrat, je vind hem dan ook vaak in of op het water zoals varen en snorkelen.  Daarnaast houdt hij van lezen, yoga, wandelen en basketballen. Matt is erg enthousiast en staat klaar om je te begeleiden naar een gezond leven!

Lizette Schuurman

Medewerkster Chiropractie

Lizette werkt elke dag met veel enthousiasme en plezier bij Lifestyle Chiropractic. Dat chiropractie werkt, heeft ze zelf ondervonden. Haar vorige baan was op kantoor waardoor ze veel last had van nek, schouders en hoofdpijn. Met slechts een paar behandelingen voelde ze zich al zoveel beter! Gezondheid heeft ze altijd al interessant gevonden, zeker op natuurlijke wijze. Samen met de rest van het team staat ze voor je klaar om jou naar je beste gezondheid ooit te begeleiden.

Kelly

Medewerkster Chiropractie

Hoi, ik ben Kelly! Ik woon nu sinds 5 jaar weer in Nederland, na 17 jaar in California te hebben gewoond. Ik heb mijn diploma gehaald in diergeneeskunde als paraveterinaire en heb dit 9 jaar lang gedaan met veel plezier.
Ook heb ik vele jaren daar omheen in de horeca gewerkt. Ik hou ervan rond mensen te zijn en ervoor te zorgen dat klanten altijd gelukkig de deur uit gaan.
Na lange tijd last te hebben gehad van mijn heupen ben ik er eindelijk van af gekomen na langs te gaan bij Ken en zo ben ik hier in de praktijk als medewerkster terecht gekomen.
Ik kijk er naar uit om in deze praktijk aan het werk te gaan en veel te leren over chiropractie.