Feedback company

  • Nederlands
  • English

  • Nederlands
  • English

Lifestyle Chiropractic

Dé nummer 1 chiropractor van Noordwijk

Over onze praktijk

Lifestyle Chiropractic Noordwijk is sinds 1995 dé chiropractie praktijk in de regio Noordwijk. Onze patiënten komen uit de Bollenstreek en omliggende plaatsen.

Ons Lifestyle Chiropractic-team zorgt voor een warm en vriendelijk welkom met deskundige en persoonlijke behandelingen. Zij vormen samen de plus van Lifestyle Chiropractic.

Ken is onze gediplomeerde chiropractor met 40 jaar ervaring. Maaike en Kelly zorgen samen voor de ondersteuning van de chiropractor. Zij zijn jouw eerste aanspreekpunt.

Wat zeggen onze klanten

Wij stellen ons graag even voor

Dr. Ken Koehler

Eigenaar en chiropractor

Ken Koehler, eigenaar en chiropractor. Ken is de eerste chiropractor die gecertificeerd is op de zes-zone techniek. Hij woont en werkt al meer dan 20 jaar in Nederland. Hij is lid van de Dutch Chiropractic Association en was in 2015 Chiropractor van het jaar. Ken zorgt er met zijn passie voor dat hij constant op de hoogte is en blijft van de laatste ontwikkelingen in chiropractie.

Linda Hessing

Maaike

Jouw aanspreekpunt

Vanaf december ben ik werkzaam bij Lifestyle Choropractic. Hier ben ik het eerste aanspreekpunt voor jou! Naast mijn werk bij Lifestyle Chiropractic ben ik ook werkzaam op een sportschool als groepslesdocent van (BodyPump en X-Co) en als voedingscoach. Ik vind het leuk om met mensen aan hun gezondheid te werken.

Kelly

Medewerkster Chiropractie

Hoi, ik ben Kelly! Ik woon nu sinds 5 jaar weer in Nederland, na 17 jaar in California te hebben gewoond. Ik heb mijn diploma gehaald in diergeneeskunde als paraveterinaire en heb dit 9 jaar lang gedaan met veel plezier. Ook heb ik vele jaren daar omheen in de horeca gewerkt. Ik hou ervan rond mensen te zijn en ervoor te zorgen dat klanten altijd gelukkig de deur uit gaan. Na lange tijd last te hebben gehad van mijn heupen ben ik er eindelijk van af gekomen na langs te gaan bij Ken en zo ben ik hier in de praktijk als medewerkster terecht gekomen.

Linda Hessing

Linda Hessing

Masseuse

lindahessing.nl

Ik ben Linda Hessing, gepassioneerd in mijn werk als masseuse en schoonheidsspecialiste.
Na lang klachten te hebben gehad aan nek en rug merkte ik dat ik veel baat had bij chiropractie en massage behandelingen.
Door mij meer te verdiepen in het masseren ben ik een opleiding gaan doen en heb ik een periode in Frankrijk een training voor sportmassage gedaan. Ik word tevreden als mijn klanten ontspanning en minder pijn aan hun spieren ervaren waardoor ze lekkerder in hun vel zitten.
Hiernaast is reizen en schrijven mijn passie en deel hier graag verhalen over.
U kunt boeken via 0613330721. Ook kunt u mailen naar lindahessing@hotmail.com

Tot snel!

Behandelingen en prijzen

Ontspanningsmassage
Een totale lichaamsmassage techniek met zachte en langzame druk, perfect om in uw rust te komen en alles even los te laten.

Health massage
Bij deze totale lichaamsmassage wordt er gebruik gemaakt van een hogere druk waar er meer focus ligt op de probleem gebieden zoals het losmaken van knopen voor een betere lichaamsbeweging.

Sport massage / Deep tissue
Een stevige diepere druk speciaal voor sporters met pijn en overbelasting van de spieren, tevens voor de stimulatie van de doorbloeding om het herstel beter op gang te krijgen en blessures sneller te voorkomen.

Nek schouder rug
Een keuze uit zachte of stevige druk waar de focus ligt op alleen het rug gedeelte.

Voet / been massage
Lange wandeling, reisvlucht of zware benen? Dan kunt u een voet/been massage kiezen. Waardoor de doorbloeding weer op gang komt en het vocht meer afneemt.
Hierna loopt u weer op wolken.

Hoofd/gezicht massage
Hoofdpijn of last van klemmende kaken? Bij een hoofd/gezicht massage wordt er gezorgd dat de rust weer terug keert in het aangezicht.

Hotstone massage
Een ontspannende behandeling waar er gebruik wordt gemaakt van warme stenen. Perfect voor de doorbloeding en een echte self care voor in de winter.

Prijzen:
30 minuten € 35
45 minuten € 45
60 minuten € 55
90 minuten € 80
120 minuten €105

Mariel

Mariel

Coach

mindvitality.nl

Ik coach door middel van bewustwording om jou in je kracht te helpen.

Je wordt je bewust van je overtuigingen of overlevingsmechanismen die jou vast zetten of klein houden. We vinden de reden die daaronder ligt en helen deze zodat je onbevangener in het leven staat en meer doet wat écht bij jou past. De druk van buitenaf wordt minder en jouw kracht van binnenuit laten groeien. Dit geeft levenskracht!

Specialisaties; Alle soorten verlies, vitaal rouwen en hoe nu verder? Je essentie vinden (wie ben ik & wat wil ik) en daarnaar gaan leven; geeft levenskracht. Geaccrediteerde Post HBO coachopleiding tot professioneel coach Systemisch coachen (oa opstellingen), kindercoaching (oa innerlijk kind werk) Emotional Freedom Technique (EFT, Smattapping).

Ik ben expat dochter, ervaringsdeskundige op het gebied van verschillende soorten verlies, burn-out & bore-out én levensgenieter. Iedereen krijgt in het leven te maken met tegenslag. Het is mijn missie om mensen weer terug in hun kracht te helpen, zodat zij weer vitaal in het leven staan. Het is mij gelukt en ik gun het jou ook!

**GRATIS KENNISMAKING, want net als jij vind ik de ‘klik’ belangrijk**

Vitale groet, Mariel.

Pin It on Pinterest