EEN WONDER

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2024

Ik heb de diagnose Achalasie type 2, en mede door dit niet mijn eten kunnen binnenhouden en slecht slapen etc. Een behandeling die hiervoor staat wilde ik niet doen voordat ik deze sessies achter de rug heb. Tot mijn grote verrassing en ook eigenlijk hoop is na 4 sessie al te merken dat ik mijn eten kan binnen houden. Wat voor mij een wonder is en een zegen, Mark is een tovenaar en ben zo blij dat ik via via bij de praktijk ben gekomen. De dames zijn ook fantastisch altijd vrolijk, goede uitleg en positief. Het is een feest om er te komen mede doordat mijn leven weer langzaam op de rails komt.

Maud

Druk weg tussen schouderbladen

Rated 4,0 out of 5
23 april 2024

Ruim een jaar geleden met enorme pijn tussen schouderbladen gestart met behandelingen. Samen met fysio die alles los maakte en de behandelingen bij de Chiropractor vrij snel van de scherpste pijn af. Daarna preventief iedere 4/6 weken behandelingen bij de chiropractor waardoor ik soms nog de krak van de dag heb maar daarna weer heerlijk los ben!

Fijn dat iedereen altijd even vrolijk is en je bij je voornaam aanspreekt zodra je binnenkomt.

Aanrader om preventief van je rugklachten af te komen.

Esther

Hoofdpijn weg

Rated 5,0 out of 5
18 april 2024

Al maanden had ik last van constante pijn in mijn hoofd, waarbij ik regelmatig duizelig was.

Via via ben ik terecht gekomen bij Lifestyle Chiropractic. Na zo’n 3a4 behandelingen merkte ik dat de hoofdpijn vrijwel weg was! Fantastisch!

Wanneer je binnenloopt word je direct bij je voornaam aangesproken en de meiden maken altijd een gezellig praatje met je, dat voelt als een warm welkom.

En oja, zo ’n behandeling doet dus echt geen pijn, al ziet het er misschien wel zo uit. Het is juist een fijn gevoel, alsof alles weer wat los komt!

Mocht je twijfelen, ik zou zeggen: doen!

Joyce

Van rugpijn af

Rated 5,0 out of 5
24 maart 2024

Nadat ik jaren met lage rugpijn zat, ik niet meer dan 40 km op mn racefiets kon zitten zonder mijn rug te rechten, heeft Ken en zn team hier mij vanaf geholpen. Maandelijks weer een snelle behandeling en mijn rug is weer top

Arie

Eindelijk iets wat helpt na 20 jaar ..

Rated 5,0 out of 5
17 oktober 2023

Ik liep al zeker 20 jaar met allerlei klachten. Heb diagnose Fibromyalgie dus loop altijd met pijn ergens in mijn lijf. Heel moe, overal pijn, hevige menstruatie pijnen en vaak hoofdpijn. Door de jaren van alles geprobeerd en dacht eigenlijk dat een chiropractor meer gericht was op duidelijke klachten bijvoorbeeld rugklachten of iets aanwijsbaars. Ik met mijn altijd verschillende pijntjes en klachten dacht dat ik niet kon aangeven wat nu mijn klachten zijn. Toen ik hoorde en las over de 6 Zone Techniek was ik eigenlijk wel nieuwsgierig geworden. Zou dat dan wel helpen ? Mensen zijn dan ook vaak weer sceptisch want bij mij zit alles immers tussen mijn oren werd er vaak gezegd, en doordat het nooit duidelijk aanwijsbare pijnen zijn zal het wel niet helpen….. Ik was ten einde raad en het voelde dan ook als laatste strohalm ! Zo wil je niet doorgaan zoals ik me elke dag voelde op het laatst. Ik heb de stap genomen en heb een intake afspraak gemaakt. Snel werd duidelijk dat bijna al mijn zones uit balans waren. Ik ben begonnen met behandelingen en ik ging me na 2 a 3x al zoveel beter voelen. Inmiddels kan ik zeggen na meerdere behandelingen dat het mijn lijf en mijn leven heeft veranderd. Ik voel me een heel ander mens en voel me eindelijk goed en in balans. Ik kan weer lachen en genieten van de dag die ik vaak voorheen zag en moest overleven. Dit is iets wat echt werkt en ik zou zeggen. Weet je niet meer wat je moet, ben je ten einde raad nadat je alles hebt geprobeert. Ga dit doen! Laat je behandelen met de 6 Zone Techniek. Het zit zeker niet tussen je oren en ben je in balans dan verdwijnen ook je vage klachten en pijnen. Dankbaar voor wat Ken en Brandon voor me hebben gedaan tot nu toe. Ik kan weer normaal leven.

Gwen Meulendijk

Antwoord van Lifestyle Chiropractic

Hai Gwen,

Wat een onwijs mooie review! We zijn erg blij dat je toch de stap hebt genomen om bij ons langs te komen.

We hebben je natuurlijk verteld in het begin dat je je leven weer terug zou krijgen maar dat moest je eerst zien en nu zie je het gelukkig 🙂

Het leven is zo mooi wanneer je lichaam weer in balans is.

Nogmaals bedankt dat je voor ons de review heb geschreven en tot snel in de praktijk.

Groetjes,

Team Lifestyle