fbpx

Onze klantervaringen

‘Mijn lichaam en geest zijn veranderd!’

Beste Lifestyle Chiropractic, Ken heeft mijn lichaam en geest veranderd! Voel me 20 jaar jonger, ik kwam binnen met nekklachten waarbij ik duizelig werd als ik voorover boog met mijn hoofd. Daarbij had ik ook problemen met lopen en dat is helemaal weg! Dat na 4 x, over het personeel ben ik ook zeer tevreden zij zijn zeer vriendelijk & professioneel.

Anna Krokowicz | 1 april 2019

‘Ik zou veel mensen aanraden hierheen te komen!

Vanaf oktober 2019 kreeg ik last van hevige oorsuizen. Ik zat er flink doorheen aangezien artsen me zeiden dat mijn gehoor goed was, ze konden niets doen. Via via kwam ik bij Lifestyle chiropractic en na 3 behandelingen merkten ik dat het oorsuizen minder werd. Ook mijn nek voelt vele malen beter aan. Via de zone techniek bleken punt 3-6 pijn te doen en nu voelt alles beter aan en doen ze niet tot nauwelijks meer pijn. Het oorsuizen is nog niet helemaal weg maar ik blijf doorgaan met behandelingen en hopelijk verdwijnt het in zijn geheel. Zo niet dan ben ik al tevreden dat het al zo veel beter is geworden! Je wordt vriendelijk en persoonlijk geholpen en alles wordt goed uitgelegd. Ik zou veel mensen aanraden hierheen te komen met welke klachten dan ook !!

Marieka Noort | 5 februari 2020

Lees meer klantervaringen

Ik heb naast problemen met de stoelgang al jaren last van een chronische blaasontsteking en slik daarom regelmatig antibiotica. Op advies van mijn man een afspraak gemaakt bij Lifestyle Chiropractic. Zo op het oog een vreemde keuze omdat ik dacht dat een chiropractor vooral actief is op het gebied van de gewrichten. Een misvatting dus. Op basis van een speciale techniek ( de zone techniek) wordt naar het gehele lichaam gekeken en wordt het zenuwstelstel weer in balans gebracht. Een visie die prima aansluit bij mijn mensvisie. Ken is deskundig en communicatief vaardig. En geen lange wachtlijsten. Het team staat direct voor je klaar bij klachten. En met mij gaat het goed, zit goed in mijn energie maar het belangrijkste winstpunt is dat er voor het eerst in jaren geen bloedsporen meer in mijn urine zitten. So keep up the good work”

Met veel lichamelijke klachten via een vriendin naar Ken gegaan en na 16 behandelingen zo goed als pijnvrij.

De zonetechniek is een goede werkwijze, overzichtelijk, te begrijpen en zeer effectief.

Dat komt natuurlijk voornamelijk door de "toverhanden" van Ken. Hij heeft een zeer prettige persoonlijkheid en benadering en geeft duidelijke uitleg over waarom en hoe hij je behandelt.

Kortom heb je klachten ga naar Ken.!!

De kennis en inzichten van deze praktijk hebben mij op weg geholpen naar herstel.

Helaas woon ik te ver weg en heb ik de behandeling dichter bij huis voort moeten zetten.

Ik kan echter iedereen deze praktijk aanraden!!

byEsther van Duijvenbode onLifestyle Chiropractic

Ken en zijn team hebben veel voor mij betekent.

Ik kwam met rug en schouder klachten en na al een paar behandelingen merkte ik verbetering.

De zone techniek die Ken toepast vind ik erg bijzonder om te ondergaan en sta iedere behandeling versteld hoe goed die werkt.

Bij mij zijn zone 1, 2 en 3 aangepakt en ik merk zoveel verschil.

Voordat ik hier terecht kwam wist ik niet dat chiropactie zoveel problemen kon oplossen.

Iedere keer als ik kom word ik zeer vriendelijk verwelkomt .

Ik blijf zeker terug komen om mijn lichaam in balans te houden, ik voel me zoveel fitter dan hiervoor.

Keep up the good work Ken, Matt, Lizette en Kelly

byCorien van der Niet onLifestyle Chiropractic

Behandelingen als heel fijn en goed ervaren. Goed naar m’n klachten geluisterd. Zit verbetering in m’n rug, m’n nek, m’n voeten. Slapen gaat ook langzaam beterder. Bedankt. Personeel heel hartelijk en heeft aandacht. Voor de klant. Echt een aanrader.

Page 1 of 17:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Deel uw ervaring

Wij hechten veel waarde aan uw ervaring met ons. Bent u tevreden over uw behandeling? We horen het graag.

Submit your review
1
2
3
4
5
Indienen