Onze klantervaringen

‘Mijn lichaam en geest zijn veranderd!’

Beste Lifestyle Chiropractic, Ken heeft mijn lichaam en geest veranderd! Voel me 20 jaar jonger, ik kwam binnen met nekklachten waarbij ik duizelig werd als ik voorover boog met mijn hoofd. Daarbij had ik ook problemen met lopen en dat is helemaal weg! Dat na 4 x, over het personeel ben ik ook zeer tevreden zij zijn zeer vriendelijk & professioneel.

Anna Krokowicz | 1 april 2019

‘Ik zou veel mensen aanraden hierheen te komen!

Vanaf oktober 2019 kreeg ik last van hevige oorsuizen. Ik zat er flink doorheen aangezien artsen me zeiden dat mijn gehoor goed was, ze konden niets doen. Via via kwam ik bij Lifestyle chiropractic en na 3 behandelingen merkten ik dat het oorsuizen minder werd. Ook mijn nek voelt vele malen beter aan. Via de zone techniek bleken punt 3-6 pijn te doen en nu voelt alles beter aan en doen ze niet tot nauwelijks meer pijn. Het oorsuizen is nog niet helemaal weg maar ik blijf doorgaan met behandelingen en hopelijk verdwijnt het in zijn geheel. Zo niet dan ben ik al tevreden dat het al zo veel beter is geworden! Je wordt vriendelijk en persoonlijk geholpen en alles wordt goed uitgelegd. Ik zou veel mensen aanraden hierheen te komen met welke klachten dan ook !!

Marieka Noort | 5 februari 2020

Lees meer klantervaringen

bySydney Matters onLifestyle Chiropractic

na 1,5 jaar met pijn in me onderug been en voet gelopen te hebben en me zelf half vergiftigd te hebben aan de medicatie ben ik uit pure wanhoop bij ken terecht gekomen. Had ik dat maar 1,5 jaar eerder geweten nu PAS 3 behandelingen gehad! Wat een verademing. Klachten bijna weg !!

byPeter Voorn onLifestyle Chiropractic

Ik heb een zeer goede ervaring met lifestylechiroptactic, toen ik er net kwam had ik heel veel last van me rug en me nek . Door dat ze met zone techniek werken pakken ze echt alles aan., en ben ik bijna van al me klachten af. Ik weet zeker dat na nog een paar behandelingen al me klachten weg zijn . Verder is het personeel heel vriendelijk.

Met meerdere klachten bij deze praktijk gekomen. De zone techniek sprak mij erg aan. Ik kon gelukkig snel terecht . Met een goede uitleg en de vriendelijke medewerksters voelde ik me snel op me gemak. Ongeduldig dat ik was had ik na 2 weken nog niet heel veel resultaat. Maar ik geloofde in Ken zijn behandelingen. Week 3 woow. Wat een verschil. En wat een energie. Maar vooral veel minder pijn. Zo fijn dat de zones aangeven wat je lijf nodig heeft. Bedankt !

byMonique van Nobelen onLifestyle Chiropractic

Ik heb al enige jaren last van verschillende klachten zoals slecht slapen, rugklachten en nu ook hoofdpijnklachten. De methode die Ken gebruikt is voor mij een nieuwe methode. Maar wel een waar ik me prettig bij voel. Na 4 weken behandelingen te hebben gehad merk ik al duidelijk dat mijn lijf meer ontspannen is en er meer rust in mijzelf is gekomen. Heb er dan ook alle vertrouwen in dat al mijn klachten na deze behandelingen zullen verdwijnen. Kan het iedereen aanraden om deze methode te gaan proberen.

Elke keer een stukje meer bewegingsvrijheid! heerlijk

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Deel uw ervaring

Wij hechten veel waarde aan uw ervaring met ons. Bent u tevreden over uw behandeling? We horen het graag.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review