fbpx

Onze klantervaringen

‘Mijn lichaam en geest zijn veranderd!’

Beste Lifestyle Chiropractic, Ken heeft mijn lichaam en geest veranderd! Voel me 20 jaar jonger, ik kwam binnen met nekklachten waarbij ik duizelig werd als ik voorover boog met mijn hoofd. Daarbij had ik ook problemen met lopen en dat is helemaal weg! Dat na 4 x, over het personeel ben ik ook zeer tevreden zij zijn zeer vriendelijk & professioneel.

Anna Krokowicz | 1 april 2019

‘Ik zou veel mensen aanraden hierheen te komen!

Vanaf oktober 2019 kreeg ik last van hevige oorsuizen. Ik zat er flink doorheen aangezien artsen me zeiden dat mijn gehoor goed was, ze konden niets doen. Via via kwam ik bij Lifestyle chiropractic en na 3 behandelingen merkten ik dat het oorsuizen minder werd. Ook mijn nek voelt vele malen beter aan. Via de zone techniek bleken punt 3-6 pijn te doen en nu voelt alles beter aan en doen ze niet tot nauwelijks meer pijn. Het oorsuizen is nog niet helemaal weg maar ik blijf doorgaan met behandelingen en hopelijk verdwijnt het in zijn geheel. Zo niet dan ben ik al tevreden dat het al zo veel beter is geworden! Je wordt vriendelijk en persoonlijk geholpen en alles wordt goed uitgelegd. Ik zou veel mensen aanraden hierheen te komen met welke klachten dan ook !!

Marieka Noort | 5 februari 2020

Lees meer klantervaringen

bydenise Noest onLifestyle Chiropractic

kwam met mega veel hoofdpijn binnen en na een aantal weken bijna geen hoofdpijn meer! zeer tevreden en vriendelijke mensen! hele fijne praktijk

Ik kom hier met enorme rugpijn klachten en weinig tot geen energie.

Via mijn vriend kwam ik hier en werd gelijk heel vriendelijk geholpen. Gevoel dat ze mij ook echt willen helpen. Ik word geholpen door Ken. Na een paar keer voelde ik mij al veel energieker en minder pijn. Ik kon bijna mijn bed niet uit en dat gaat nu vele malen beter. We zijn er nog niet, maar zeker op de goed weg.

Ik word fijn en vriendelijk geholpen.

byprzemek koper onLifestyle Chiropractic

na twee weken behandelingen voel ik me veel beter,ik heb gevoel dat ik beter slaap en mijn rug doet geen pijn meer

Ik was door m'n rug gegaan vlak voor de vakantie. Ik belde de praktijk en kon direct terecht. Na de eerste behandeling kon ik in elk geval weer rechtop lopen.

Na de tweede behandeling kon ik zo goed als pijn vrij op vakantie. Super fijn geholpen.

byCorinne Goedhart onLifestyle Chiropractic

Binnengekomen met lage rugklachten die al jaren speelden en regelmatige migraine aanvallen. Na een aantal behandeling was de rugpijn weg, ook niet meer teruggekomen. De hoofdpijn en migraine duurde wat langer, maar zijn op dit moment ook verdwenen. Zeer tevreden

Page 1 of 13:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Deel uw ervaring

Wij hechten veel waarde aan uw ervaring met ons. Bent u tevreden over uw behandeling? We horen het graag.

Submit your review
1
2
3
4
5
Indienen