fbpx

Onze klantervaringen

‘Mijn lichaam en geest zijn veranderd!’

Beste Lifestyle Chiropractic, Ken heeft mijn lichaam en geest veranderd! Voel me 20 jaar jonger, ik kwam binnen met nekklachten waarbij ik duizelig werd als ik voorover boog met mijn hoofd. Daarbij had ik ook problemen met lopen en dat is helemaal weg! Dat na 4 x, over het personeel ben ik ook zeer tevreden zij zijn zeer vriendelijk & professioneel.

Anna Krokowicz | 1 april 2019

‘Ik zou veel mensen aanraden hierheen te komen!

Vanaf oktober 2019 kreeg ik last van hevige oorsuizen. Ik zat er flink doorheen aangezien artsen me zeiden dat mijn gehoor goed was, ze konden niets doen. Via via kwam ik bij Lifestyle chiropractic en na 3 behandelingen merkten ik dat het oorsuizen minder werd. Ook mijn nek voelt vele malen beter aan. Via de zone techniek bleken punt 3-6 pijn te doen en nu voelt alles beter aan en doen ze niet tot nauwelijks meer pijn. Het oorsuizen is nog niet helemaal weg maar ik blijf doorgaan met behandelingen en hopelijk verdwijnt het in zijn geheel. Zo niet dan ben ik al tevreden dat het al zo veel beter is geworden! Je wordt vriendelijk en persoonlijk geholpen en alles wordt goed uitgelegd. Ik zou veel mensen aanraden hierheen te komen met welke klachten dan ook !!

Marieka Noort | 5 februari 2020

read more client experiences

Al 35 jaar heb ik aanvallen van hevige pijn in bovenrug, nek, hoofd en achter mijn ogen. Behandelingen in pijnpoli hebben nooit geholpen. Door mijn dochter kwam ik bij Ken. Niet allleen luistert hij goed, maar ook de behandelingen zijn heilzaam. Aangezien het aanvallen zijn weet ik niet of zij over zijn, maar kan erop vertrouwen dat ik altijd kan komen en wat hij dan doet verlicht enorm.

Heb goede ervaringen met meerdere Chiropractoren, maar ik heb nu voor Ken gekozen ivm z'n totale (holistische) aanpak, uniek in NL en heb al na enkele weken goede resultaten. Een praktijk met fijne medewerkers en een prettige sfeer.

byMonique Teggelove onLifestyle Chiropractic

Ik kwam bij Ken terecht, nadat ik een interview zag met een Amerikaanse chiropractor, die vertelde over de bijzondere resultaten die hij bereikte door het toepassen van de ZONE techniek; zelfs bij zogenaamde ongeneeslijke klachten. Al na een paar behandelingen merkte ik een enorme vooruitgang op in het functioneren van mijn darmen; ik verdraag meer soorten voedsel en ben zelfs al iets aangekomen. Momenteel vraagt vooral een oude blessure (muisarm) om aandacht en staan de ZONE techniek behandelingen in dat teken. De algehele gesteldheid van mijn lijf is al met sprongen vooruit gegaan en ik heb er alle vertrouwen in dat ik met de behandelingen van Ken terugkom bij optimale gezondheid.

Ook het team (Tess en Lizette) zijn fantastisch, professioneel en altijd bereid om mee te denken.

Ik ben blij dat ik bij Lifestyle Chiropractic terecht ben gekomen. Het resultaat maakt de reistijd meer dan goed!

Als kind dacht ik: wat jammer dat ik altijd pijn in mijn nek kijk als we op school een filmpje kijken. Als tiener dacht ik: wat jammer dat ik altijd zo'n last van mijn lies krijg bij een lange wandeling, waardoor ik de trap niet meer op kwam. Totdat ik door Ken behandeld werd! Deze problemen bleken veroorzaakt te zijn door subluxaties en al vanaf de eerste behandeling kon ik ineens alles wat altijd al normaal had móeten zijn voor mij en voor iedereen!

byMiranda de Graaf onLifestyle Chiropractic

Na vele jaren met een stijve nek en pijnlijke schouderklachten (zelfs na diverse fysiotherapie behandelingen zonder blijvend resultaat) bij Lifestyle Chiropractic terecht gekomen. Ken wist mij te overtuigen dat het niet normaal is om met zoveel pijn te leven en dat hij in staat was om dmv de zone techniek mij blijvend van mijn klachten af te kunnen helpen. Ik was een beetje sceptisch en vond de eigen bijdrage een hoop geld, maar toch ben ik voor het 6 weken plan gegaan. Meteen na de eerste behandeling voelde ik al iets van verlichting, Na elke daarop volgende behandeling voelde ik mijzelf steeds beter en werd ik uiteindelijk van mijn jarenlange pijnen verlost. Zelfs nu 3 maanden na mijn laatste behandeling is de pijn niet meer teruggekomen. Ik kan deze behandeling echt aan iedereen aanraden, ga in iedergeval voor het gratis 1e consult. Mijn leven is er een stuk aangenamer door geworden.

Page 1 of 15:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Deel uw ervaring

Wij hechten veel waarde aan uw ervaring met ons. Bent u tevreden over uw behandeling? We horen het graag.

Submit your review
1
2
3
4
5
Indienen