fbpx

Chiropractor Sassenheim

Chiropractor bij u in de buurt

Lifestyle Chiropractic is de meest geschikte chiropractor van Sassenheim en omstreken. Wij zitten direct bij u in de buurt, hebben geen wachtlijst, meer dan 25 jaar ervaring in chiropractie en kunnen helpen bij rug-, nek-, gewrichts- en andere pijnen.

Ben je benieuwd of Lifestyle Chiropractor Sassenheim ook effectief voor jou kan zijn?

Read more about chiropractic

Voordelen Lifestyle Chiropractor Sassenheim

chiropractor sassenheim

unique treatment method
Wij behandelen via de unieke behandelmethode van zes-zone techniek. Het eerste consult is altijd een analyse van de klachten voordat wij overgaan tot behandeling.

chiropractor sassenheim

No waiting list
Dankzij een gekwalificeerd team beschikken wij over voldoende capaciteit om direct in te plannen. Wel zo prettig wanneer u direct geholpen wilt worden!

chiropractor sassenheim

No doctor's referral needed
U kunt bij ons rechtstreeks afspreken, zonder doorverwijzing van uw huisarts. Of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw verzekeraar kunt u hier vinden.

071 - 364 78 30

Check out our open times

Monday:13:00 – 19:00 uur
Tuesday:07:30-12:00
Wednesday:13:00 - 19:00 uur
Thursday:07:30-12:00
Friday:13:00 - 19:00 uur
Saturday:Closed
Sunday:Closed

info@lifestylechiropractic.nl

Receive an answer as soon as possible

Prins Bernhardstraat 54

2202 LJ Noordwijk

Ken helped my body and mind. I feel 20 years younger. I came in with neck pain and dizziness. Especially when bending forward. I also had problems walking and everything is totally better after only 4 adjustments. The whole team is friendly and professional.

read more client experiences

For who?

Chiropractie is een geneesmethode die een lange historie heeft en ondertussen over de gehele wereld verspreid is geraakt. Hoewel chiropractie een ander uitgangspunt heeft dan klassieke geneeskunde, namelijk het behandelen en vrijmaken van de zenuwbanen, wordt het steeds vaker onderzocht en het effect bewezen. Door het vrijmaken, stimuleren en behandelen van de zenuwbanen zullen uw lichaamsdelen ook verbetering laten zien.

Ook in Sassenheim zijn mensen zoals u op zoek naar een goede, ervaren chiropractor die volgens een bewezen methode een behandeling van hun klachten willen. Lifestyle Chiropractic is dichtbij gevestigd, kent geen wachtlijsten en werkt volgens de zes zone techniek, een vernieuwende methode in de chiropractie met verbluffende effecten.

Wat houdt u nog tegen? Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf hoe Lifestyle Chiropractor ook voor u kan werken.

The Zone technique

Curious if chiropractic is for you?

Call us for advice or send us an email with your questions:

071 364 78 30
info@lifestylechiropractic.nl