fbpx

Chiropractor Sassenheim

Chiropractor bij u in de buurt

Lifestyle Chiropractic is de meest geschikte chiropractor van Sassenheim en omstreken. Wij zitten direct bij u in de buurt, hebben geen wachtlijst, meer dan 25 jaar ervaring in chiropractie en kunnen helpen bij rug-, nek-, gewrichts- en andere pijnen.

Ben je benieuwd of Lifestyle Chiropractor Sassenheim ook effectief voor jou kan zijn?

Lees meer over Chiropractie

Voordelen Lifestyle Chiropractor Sassenheim

chiropractor sassenheim

Unieke behandelmethode
Wij behandelen via de unieke behandelmethode van zes-zone techniek. Het eerste consult is altijd een analyse van de klachten voordat wij overgaan tot behandeling.

chiropractor sassenheim

Geen wachtlijst
Dankzij een gekwalificeerd team beschikken wij over voldoende capaciteit om direct in te plannen. Wel zo prettig wanneer u direct geholpen wilt worden!

chiropractor sassenheim

Geen doorverwijzing nodig
U kunt bij ons rechtstreeks afspreken, zonder doorverwijzing van uw huisarts. Of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw verzekeraar kunt u hier vinden.

071 - 364 78 30

Bekijk onze openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00 uur
Dinsdag:07:30 – 12:00 uur
Woensdag:13:00 - 19:00 uur
Donderdag:07:30 – 12:00 uur
Vrijdag:13:00 - 19:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

info@lifestylechiropractic.nl

Ontvang binnen 48 uur een reactie

Prins Bernhardstraat 54

2202 LJ Noordwijk

“Ken heeft mijn lichaam en geest veranderd! Voel me 20 jaar jonger. Ik kwam binnen met nekklachten waarbij ik duizelig werd als ik voorover boog met mijn hoofd. Daarbij had ik ook problemen met lopen en dat is helemaal weg! Dat na 4x, over het personeel ben ik ook zeer tevreden. Zij zijn zeer vriendelijk en professioneel.”

Lees meer klantervaringen

Voor wie?

Chiropractie is een geneesmethode die een lange historie heeft en ondertussen over de gehele wereld verspreid is geraakt. Hoewel chiropractie een ander uitgangspunt heeft dan klassieke geneeskunde, namelijk het behandelen en vrijmaken van de zenuwbanen, wordt het steeds vaker onderzocht en het effect bewezen. Door het vrijmaken, stimuleren en behandelen van de zenuwbanen zullen uw lichaamsdelen ook verbetering laten zien.

Ook in Sassenheim zijn mensen zoals u op zoek naar een goede, ervaren chiropractor die volgens een bewezen methode een behandeling van hun klachten willen. Lifestyle Chiropractic is dichtbij gevestigd, kent geen wachtlijsten en werkt volgens de zes zone techniek, een vernieuwende methode in de chiropractie met verbluffende effecten.

Wat houdt u nog tegen? Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf hoe Lifestyle Chiropractor ook voor u kan werken.

Meer over behandelingen

Twijfelt u of chiropractie wat voor u is?

Bel ons voor een vrijblijvend advies of stuur een e-mail naar met jouw vraag:

071 364 78 30
info@lifestylechiropractic.nl