Chiropractie Katwijk

Dé nummer 1 chiropractor van Katwijk

Chiropractor bij u in de buurt

Lifestyle Chiropractic is de meest geschikte chiropractor van Katwijk en omstreken. wij hebben geen wachtlijst, meer dan 25 jaar ervaring in chiropractie en kunnen helpen bij rug-, nek-, gewrichts- en andere pijnen.

Ben je benieuwd of Chiropractie Katwijk ook effectief voor jou kan zijn?

Of lees hier meer over chiropractie.

Voordelen Lifestyle Chiropractie Katwijk

Unieke behandelmethode

Wij behandelen via de unieke behandelmethode van zes-zone techniek. Het eerste consult is altijd een analyse van de klachten voordat wij overgaan tot behandeling.

Geen wachtlijst

Dankzij een gekwalificeerd team beschikken wij over voldoende capaciteit om direct in te plannen. Wel zo prettig wanneer u direct geholpen wilt worden!

Geen doorverwijzing nodig

U kunt bij ons rechtstreeks afspreken, zonder doorverwijzing van uw huisarts. Of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw verzekeraar kunt u hier vinden.

info@lifestylechiropractic.nl

U heeft geen doorverwijzing nodig!

Prins Bernhardstraat 54

2202 LJ Noordwijk

Wat zeggen onze klanten

Voor wie?

Chiropractie is een methode die werkt voor jong en oud, sportief en slecht ter been en dik en dun. Of u nu woont in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg, chiropractie kan u helpen uw klachten te doen verdwijnen. Anders dan bij reguliere geneeskunde, die zich richt op het bestrijden van de directe klacht, staat bij chiropractie de behandeling van de zenuwbanen in het lichaam centraal die in verbinding staan met organen en ledematen. Door de zenuwbanen te stimuleren en blokkades op te heffen, verbetert u dan ook de werking van uw lichaamsdelen en organen. Wanneer u op zoek bent naar een chiropractor in Katwijk, dan is Lifestyle Chiropractic de eerste keuze voor u. Wij zijn dichtbij gevestigd, bij u in de buurt en kennen geen wachtlijsten. Wij hebben geen wachttijden en werken met de zes zone techniek, die een groot verschil kan maken bij de behandeling van vele soorten klachten.

Zoek dus niet verder, voor chiropractie Katwijk bent u bij ons in de juiste handen!

Wil je weten of chiropractie iets voor jou is?

Neem dan contact op met Lizette of Kelly

Bel 071 364 78 30 voor een vrijblijvend  advies of stuur een e-mail naar info@lifestylechiropractic.nl met je vraag.