Chiropractor Katwijk

Chiropractor bij u in de buurt

Lifestyle Chiropractic is dé Chiropractor Katwijk. Met chiropractie kunnen wij de onderliggende oorzaak opsporen en daarmee problemen en andere gezondheid gerelateerde symptomen verhelpen.

Ben je benieuwd of chiropractie ook effectief voor jou kan zijn?

Lees meer over Chiropractie

Voordelen Lifestyle Chiropractor Katwijk

chiropractor Katwijk

Unieke behandelmethode
Wij behandelen via de unieke behandelmethode van zes-zone techniek. Het eerste consult is altijd een analyse van de klachten voordat wij overgaan tot behandeling.

chiropractor katwijk

Geen wachtlijst
Dankzij een gekwalificeerd team bezchikken wij over voldoende capaciteit om direct in te plannen. Wel zo prettig wanneer u direct geholpen wilt worden!

chiropractor katwijk

Geen doorverwijzing nodig
U kunt bij ons rechtstreeks afspreken, zonder doorverwijzing van uw huisarts. Of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw verzekeraar kunt u hier vinden.

071 - 364 78 30

Bekijk onze openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00 uur
Dinsdag:07:30 – 12:00 uur
Woensdag:13:00 - 19:00 uur
Donderdag:07:30 – 12:00 uur
Vrijdag:13:00 - 19:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

info@lifestylechiropractic.nl

Ontvang binnen 48 uur een reactie

Prins Bernhardstraat 54

2202 LJ Noordwijk

“Ken heeft mijn lichaam en geest veranderd! Voel me 20 jaar jonger. Ik kwam binnen met nekklachten waarbij ik duizelig werd als ik voorover boog met mijn hoofd. Daarbij had ik ook problemen met lopen en dat is helemaal weg! Dat na 4x, over het personeel ben ik ook zeer tevreden. Zij zijn zeer vriendelijk en professioneel.”

Lees meer klantervaringen

Voor wie?

Chiropractie is veilig, effectief en natuurlijk en heeft miljoenen mensen geholpen een betere kwaliteit van leven te krijgen. En nu is er ook een chiropractor beschikbaar bij u in de buurt!

Bij ons in de praktijk worden ook kinderen en baby’s behandeld. De behandeling van baby’s bestaat uit de toepassing van lichte technieken, waardoor ze veilig en effectief behandeld kunnen worden.

Meer over behandelingen

Twijfelt u of chiropractie wat voor u is?

Bel ons voor een vrijblijvend advies of stuur een e-mail naar met jouw vraag:

071 364 78 30
info@lifestylechiropractic.nl