fbpx

Chiropractor Hillegom

Chiropractor bij u in de buurt

Lifestyle Chiropractic is de meest geschikte chiropractor van Hillegom en omstreken. Wij zitten direct bij u in de buurt, hebben geen wachtlijst, meer dan 25 jaar ervaring in chiropractie en kunnen helpen bij rug-, nek-, gewrichts- en andere pijnen.

Ben je benieuwd of Lifestyle chiropractor Hillegom ook effectief voor jou kan zijn?

Lees meer over Chiropractie

Voordelen Lifestyle Chiropractor Hillegom

chiropractor hillegom

Unieke behandelmethode
Wij behandelen via de unieke behandelmethode van zes-zone techniek. Het eerste consult is altijd een analyse van de klachten voordat wij overgaan tot behandeling.

chiropractor hillegom

Geen wachtlijst
Dankzij een gekwalificeerd team beschikken wij over voldoende capaciteit om direct in te plannen. Wel zo prettig wanneer u direct geholpen wilt worden!

chiropractor hillegom

Geen doorverwijzing nodig
U kunt bij ons rechtstreeks afspreken, zonder doorverwijzing van uw huisarts. Of u in aanmerking komt voor vergoeding van uw verzekeraar kunt u hier vinden.

071 - 364 78 30

Bekijk onze openingstijden

Maandag:13:00 – 19:00 uur
Dinsdag:07:30 – 12:00 uur
Woensdag:13:00 - 19:00 uur
Donderdag:07:30 – 12:00 uur
Vrijdag:13:00 - 19:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

info@lifestylechiropractic.nl

Ontvang binnen 48 uur een reactie

Prins Bernhardstraat 54

2202 LJ Noordwijk

“Ken heeft mijn lichaam en geest veranderd! Voel me 20 jaar jonger. Ik kwam binnen met nekklachten waarbij ik duizelig werd als ik voorover boog met mijn hoofd. Daarbij had ik ook problemen met lopen en dat is helemaal weg! Dat na 4x, over het personeel ben ik ook zeer tevreden. Zij zijn zeer vriendelijk en professioneel.”

Lees meer klantervaringen

Voor wie?

Een goede chiropractor kan duurzame verbeteringen aanbrengen als u worstelt met rug- nek en wervelklachten. Ook pijn in gewrichten valt onder het werkgebied van de chiropractor. Hoewel er diverse chiropractors in Hillegom actief zijn, is Lifestyle Chiropractic een uitstekende keuze in uw regio. Niet alleen hebben wij geen wachtlijsten, wij bieden bovendien behandeling via de zes zone techniek, een revolutionaire methode die bewezen meerwaarde heeft boven de meer traditionele behandelingen.

Op zoek naar een chiropractor Hillegom? U kunt gemakkelijk zelf een afspraak maken.

Meer over behandelingen

Twijfelt u of chiropractie wat voor u is?

Bel ons voor een vrijblijvend advies of stuur een e-mail naar met jouw vraag:

071 364 78 30
info@lifestylechiropractic.nl